Редактор: e-mail: Кадър: Nova NewsГлавният прокурор Иван Гешев говори в момента пред

...
Редактор: e-mail: Кадър: Nova NewsГлавният прокурор Иван Гешев говори в момента пред
Коментари Харесай

Главният прокурор: Дипломата си е в мен. Откъде-накъде я търсите в учебното заведение?

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Nova News

Главният прокурор Иван Гешев приказва сега пред правната комисия на Народното събрание като засегна и тематиката с дипломата си.

" Дипломата си е в мен, мисля, че и вашите са във вас. Всеки, който приключи обучение, получава тапия и си я държи в себе си. В образователното заведение няма копие от дипломата. Дубликат се издава, когато тя е изгубена или унищожена. Така че аз се чудя по какъв начин някой търси във Висш съдебен съвет или в някакво образователно заведение тапия.

Още повече, в случай че си министър на вътрешните работи с какво право? Министърът на образованието може нещо да ревизира, министърът на правораздаването също. Забавно е, само че някой в случай че ме попита може да пристигна да му покажа дипломата си. Да, при мен е, на уеб страницата на Висш съдебен съвет - да, със заличени данни. Явно става дума за някакво неразбирателство и някой не е чел достатчно българското законодателство ", изясни Гешев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР